Haemme juuri nyt

CNC-Koneistaja

Etsimme CNC-koneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

ODOTAMME SINULTA

– Alan työkokemusta, eduksi aikaisempi kokemus moniakselikoneistuksesta

– Mazak-merkkisten koneiden käyttö- sekä ohjelmointitaito luetaan merkittäväksi eduksi

– Tarkkuutta ja intoa uuden oppimiseen

– Hyvää ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta ja huolellisuutta

Tarjoamme ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön, teknologialtaan korkeatasoisen toimintaympäristön ja lisäksi pääset valmistamaan vaativia ja mielenkiintoisia tuotteita ja osakokonaisuuksia.

Oku yrityksenä

Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku) on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Valmistamiamme tarkkuusosia käytetään esimerkiksi lentokoneissa, aseissa, röntgen- ja laboratoriolaitteissa, paperikoneissa, tarkkuustyökaluissa, satelliiteissa, kuidunvalmistuslaitteissa ja elintarviketeollisuudessa.

Liikevaihtomme on noin 5,3 miljoonaa euroa (2022). Yhtiö työllistää noin 40 ammattilaista. Vuonna 1978 perustetun perheyhtiön tuotantolaitokset sijaitsevat Itä-Suomessa Outokummussa.

Teknologiamme on huippumodernia ja automatisoitua. Kahdessa tehtaassamme on lähes 60 työstökonetta. Investoinnit tuotantoon ovat investointeja laatuun, kapasiteettiin ja toimitusvarmuuteen. Laatu on sekä asiakkaillemme että myös meille yksi tärkeimmistä strategisista kilpailutekijöistä.

Mitä odotamme sinulta?

Huolellinen, tarkka, utelias uuden oppimiselle – siinä ominaisuuksia, joiden myötä sinulla on mitä parhaimmat mahdollisuudet kotiutua osaksi Okun osaavaa ja keskustelevaa työyhteisöä.

Arvostamme alan kokemusta. Olemme kiinnostuneita myös sinusta, joka olet CNC-koneistajan urallasi vasta alussa. Arvostamme oikeaa asennetta ja halua oppia. Kokeneiden konkariemme tietotaito ja osaaminen ovat tukenasi ja apunasi.

Palkkaus ja edut

Vastuullinen työnantaja, sellainen Okun Koneistuspalvelu on; huolehdimme osaavista ammattilaisistamme ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä. Palkkauksessa noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Kokemus ja osaamisen karttuminen huomioidaan palkkakehityksessä.

Tuumasta toimeen!

Toivomme kuulevamme sinusta pikimmiten! Ole hyvä ja lähetä meille täytettynä oheinen hakemuslomake.

Mikäli tarvitset lisätietoja/haluat heti lisätietoja Okun rekrytoinneista, ota yhteyttä Okun Koneistuspalvelun toimitusjohtajaan Päivi Kettuseen, puh. 050 563 0669paivi.kettunen@oku.fi.

Nimi(Pakollinen)
Hakemani työtehtävä
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 25 MB.

  Haemme tällä hetkellä myös

  Ura Okun Koneistuspalvelulla

  Työharjoittelu tai oppisopimuspaikka

  Lue lisää
  Aina avoinna

  Hyvän tyypin paikka

  Lue lisää