Avoin hakemus

Töitä hyville tyypeille

Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku) on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Valmistamiamme tarkkuusosia käytetään esimerkiksi lentokoneissa, aseissa, röntgen- ja laboratoriolaitteissa, paperikoneissa, tarkkuustyökaluissa, satelliiteissa, kuidunvalmistuslaitteissa ja elintarviketeollisuudessa.

Tulevaisuuden tekijöitä

Oku on perheyhtiö ja osa Suomen suurinta vientialaa, teknologiateollisuutta. Olemme mukana rakentamassa kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, palveluja ja käytäntöjä yrityksille, ihmisille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Liikevaihtomme on noin 5,3 miljoonaa euroa (2022).

Okussa työskentelee CNC-koneistajia, hiojia, kipinätyöstäjiä, kokoonpanijoita, menetelmäsuunnittelijoita, varastotyöntekijöitä, kaupallisen alan ammattilaisia, insinöörejä ja koneteknikoita. Osaamistamme tarvitaan niin Suomessa kuin maailmallakin. Siksi meillä on jatkuvasti työtä tarjolla hyville tyypeille.

Asenne ratkaisee!

Asenne ratkaisee – eikä homma jää ainakaan kiinni työyhteisön tuesta. Okun huippuammattilaisten kokemus, tietotaito ja osaaminen ovat tukenasi ja apunasi. Okussa töitä tehdään hyvässä yhteishengessä ja osaamista jakaen.

Vastuullinen työnantaja

Vastuullinen työnantaja, sellainen Okun Koneistuspalvelu on; huolehdimme osaavista ammattilaisistamme ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä. Palkkauksessa noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Kokemus ja osaamisen karttuminen huomioidaan palkkakehityksessä.

Henkilöstöön liittyviä asioita kehitämme samalla pieteetillä kuin koko yhtiötä. Työntekijämme ovat laajennetun työterveyshuollon piirissä. Tuemme myös työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Tuumasta toimeen!

Toivomme kuulevamme sinusta pikimmiten! Ole hyvä ja lähetä meille täytettynä oheinen hakemuslomake.

Mikäli tarvitset lisätietoja/haluat heti lisätietoja Okun rekrytoinneista, ota yhteyttä Okun Koneistuspalvelun toimitusjohtajaan Päivi Kettuseen, puh. 050 563 0669 / paivi.kettunen@oku.fi.

Nimi(Pakollinen)
Hakemani työtehtävä
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 25 MB.

    Haemme tällä hetkellä myös

    Ura Okun Koneistuspalvelulla

    Työharjoittelu tai oppisopimuspaikka

    Lue lisää