Tule töihin Okun huipputiimiin!

Juureva, taitava ja edistyksellinen perheyhtiö – kansainvälinen alansa huippuosaaja. Sellainen on 45-vuotias Okun Koneistuspalvelu Oy. Tervetuloa tutustumaan hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamoon.

Juuri sinä voit olla uusi okulainen!

Juureva. Taitava. Edistyksellinen. Kansainvälinen. Merkityksellinen.
Haemme juuri nyt!

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoin hakemus

TÖITÄ HYVILLE TYYPEILLE

LUE LISÄÄ
Oku Akatemia

Työelämässä oppiminen ja oppisopimus

Lue lisää
0,1 g–10 kg
Tyypillinen tuotekoko
1–40 000 kpl
Tyypillinen eräkoko
Tarkkuus
tarkimmillaan millimetrin tuhannesosa

Millainen me olemme työnantajana.

Lue lisää

Juureva. Sitä Okun Koneistuspalvelu ja myös Outokummun kaupunki todella ovat. Kunniakkaat 79 vuotta jatkunut kaivostoiminta päättyi vuonna 1989. Vuosikymmenten aikana Outokummun malmiosta louhittiin 40 miljoonaa tonnia kuparimalmia ja -rikastetta. Sittemmin alueelle juurtunut vahva metallinosaaminen versoi menestyväksi yritystoiminnaksi. Tänään Outokummun kaupunki on yksi Suomen teollistuneimmista paikkakunnista.

Taitava. Oku työllistää noin 40 ammattilaista, ja joukko kasvaa. Huipputiimissämme on kokeneita konkareita ja myös nuorta tarmokkuutta. Laadussa ja tarkkuudessa olemme lyömättömiä; Okun Koneistuspalvelu on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön kansainvälistä kärkeä.

Edistyksellinen. Valmistamme hienomekaanisia tuotteita ja osakokonaisuuksia maailmanluokan kärkiyrityksille. Monipuolisten ja vaativien asiakkaidemme kumppanina Okun palvelukokonaisuudesta on hioutunut timantti. Timanttisuus konkretisoituu laatuna, toimitusvarmuutena ja tarkkuutena. Investoimme jatkuvasti moderniin konekantaan ja alan uusimpaan teknologiaan. Edistyksellinen teknologia motivoi ammatillista kehittymistä.

Kansainvälinen. Okun Koneistuspalvelu valmistaa hienomekaanisia tuotteita ja osakokonaisuuksia maailmanluokan kärkiyrityksille. Suoraa vientiä teemme kymmeneen maahan. Monipuoliset työstömenetelmämme mahdollistavat korkean jalostusarvon. Roolimme viennissä tulee edelleen vahvistumaan.

Merkityksellinen. Oku on osa Suomen suurinta vientialaa, teknologiateollisuutta. Olemme mukana rakentamassa kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, palveluja ja käytäntöjä yrityksille, ihmisille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Valmistamiamme tarkkuusosia käytetään esimerkiksi lentokoneissa, aseissa, röntgen- ja laboratoriolaitteissa, paperikoneissa, tarkkuustyökaluissa, satelliiteissa ja kuidunvalmistuslaitteissa sekä elintarviketeollisuudessa. Okulla on tärkeä rooli myös Suomen varautumisen ja huoltovarmuuden turvaamisessa.

Outokumpu – mahdollisuuksien kaupunki!

Outokumpu on yksi Suomen teollistuneimmista kunnista. Noin 6 600 asukkaan kaupungissa on noin tuhat teollista työpaikkaa. Teollisuus tuo työtä ja toimeentuloa, vaan Outokumpu on kaupunkina niin kovin paljon muutakin.

TUTUSTU OUTOKUMPUUN OKUN BLOGISSA