Hienomekaniikan tekijät

Asenne ratkaisee! Kattava palvelumme lähtee asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisestä. Teemme työtä, jotta asiakkaamme menestyvät. Kuuntelemme, paneudumme asiakkaidemme suunnitelmiin ja tarpeisiin.

Ammattilaisten käsissä

Aktiivisella kouluttautumisella huolehdimme siitä, että koneita käyttävien ihmisten osaaminen on ajan tasalla ja asenne motivoituneena palvelemaan. Ammattilaisemme saavat koneiden suorituskyvystä irti parhaan mahdollisen hyödyn. Heillä on kokemuksen tuomaa varmuutta ja innovaatiokykyä. Se on taitoa ratkaista materiaaleihin, tarkkuuteen, toiminnallisuuteen ja kustannustehokkuuteen liittyviä haasteita uusista näkökulmista.

Hienomekaniikan erikoisosaaja

Tarkkuus tarkoittaa meille tarkimmillaan millimetrin tuhannesosaa. Valmistamamme tuotteen tyypillinen koko on 0,1 grammasta 10 kilogrammaan. Tyypillinen eräkoko on 1-40 000 kappaletta.
Laatu tarkoittaa meille asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, suunnitelmallisuutta, toimitusvarmuutta ja jatkuvaa kehittämisen otetta.

Oku Koneistuspalvelulla on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä
Kannamme vastuumme ympäristöstä ja noudatamme ISO 14001 -standardin vaatimuksia
Puolustusteollisuuden toimeksiannoissa noudatamme AQAP 2110 -standardia
Ilmailuteollisuuden toimeksiannoissa noudatamme EN 9100 -standardia

Moderni teknologia

Tutustu konekantaamme

Asenne ratkaisee!

Lataa esitteemme
OKUn tuote

Materiaalien monitaituri

Työstämme kattavasti lastuttavia ja sähköä johtavia erikoismateriaaleja. Tyypillisiä työstettäviä materiaaleja ovat muun muassa eri teräslaadut, titaani, kovametalli, nikkeliseokset, alumiini, messinki, kupari, muovit sekä erikoislujat lentokonemateriaalit.

Työstömenetelmämme:

 • Moniakselisorvaukset
 • Pitkäsorvaukset
 • Koneistuskeskustyöt
 • Hionnat (taso-, työkalu-, centerless- ja pyöröhionta)
 • Lankasahaus
 • Kipinäporaus
 • Uppokipinöinti
 • Tasoläppäys
 • Hoonaus
 • Mikropuhallus ja kiillotus
 • Ultraäänipesut

Suunnittelupalvelut

Innostumme haasteista ja olemme ratkaisuhakuisia! Kiitos yli 40 vuoden kattavan toimialakokemuksen, osaamme ottaa kantaa valmistusteknisiin yksityiskohtiin. Tiedämme, miten päästään kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Monien asiakkaiden kanssa toimimmekin osana heidän tuotekehitystiimiään.

Sopimusvalmistus, projekti ja kokoonpanot

Okun Koneistuspalvelun sopimusvalmistusasiakkaana voit keskittyä suunnitteluun ja jättää valmistuksen kokonaisuudessaan meille. Myös kertaluonteiset projektit ovat olennainen osa palvelukokonaisuuttamme. Olipa kyse kummasta toimintatavasta tahansa, tavoitteemme on löytää asiakkaillemme kustannustehokkaat ja fiksuimmat tuotekehitys-, tuotanto- ja logistiikkaratkaisut.
Hoidamme asiakkaidemme puolesta myös kokoopanot ja niihin liittyvät hankinnat.

Dokumenttien hallinta

Okun kattavaan palvelupakettiin kuuluu myös dokumenttien laadinta, hallinta sekä jäljitettävyys.

Varastointi ja toimitus

Asiakkaamme niin halutessa hoidamme tuotteiden varastoinnin, pakkaamiseen sekä vientidokumentit. Kaiken tämän huolehdimme sovittuihin toimitusaikoihin sitoutuen.

Ota yhteyttä