Okun Koneistuspalvelulle ja Riverialle kumppanuussopimus

Okun Koneistuspalvelu on vuosien ajan ollut mukana ammatillisen koulutuksen yhteistyössä. Vuoden 2019 alussa Oku teki kumppanuussopimuksen Riverian kanssa. Kumppanuuden tavoitteena on jatkaa ja kehittää yhteistyötä vuorovaikutusta lisäten.

Okun Koneistuspalvelun toimitusjohtajan Päivi Kettusen mukaan Oku on erittäin koulutusmyönteinen ja avoin uusillekin koulutusideoille.

– Sopimus on meille tärkeä ja jatkaa pitkäjänteistä yhteistyön toteuttamista. On hienoa, että meillä on paikallista koulutusta, sillä motivoituneita opiskelijoita tarvitaan.

Yhteistyön muotoja ovat myös opiskelijoiden ottaminen työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen ja opiskelijavierailujen toteuttaminen Okun Koneistuspalvelussa. Suunnitteilla on lisäksi kummitoiminnan käynnistäminen.

Okun Koneistuspalvelu on toiminut vuosien aikana monen ammattiin opiskelevan työssäoppimispaikkana. Kettusen mielestä välitön ja molemminpuolinen vuorovaikutus oppilaitoksen kanssa on tärkeää. Päivi Kettunen on työelämän edustajana myös Riverian Teknologia-toimialan työelämäfoorumissa.

Ajankohtaista

Oku mukana Alihankinta 2024-messuilla

Lue lisää
Blogi

Onko se meteoriitti?

Lue lisää