Taito ja tarkkuus

Olemme hienomekaanisten ja tarkkuusosien erikoisvalmistaja. Pitkä kokemuksemme ja vahva tietotaitomme yhdessä uusimman teknologian ja motivoituneen työyhteisön kanssa ovat konseptimme onnistumiseen.

tutustu osaamiseemme Ota yhteyttä

Uusin teknologia ja vankkaa osaamista

Hienomekaanisten ja tarkkuusosien ehdoton vaatimustenmukaisuus, erikoismateriaalien käyttö ja toiminnan kokonaislaatu merkitsevät luotettavuutta ja toimintavarmuutta asiakkaalle.

Asiakasyhteistyömme alkaa katselmuksesta, jonka tavoitteena on löytää kustannustehokkaimmat ja parhaat tuotekehitys-, tuotanto- ja logistiikkaratkaisut. Moderni teknologia kuten 5-akselinen työstö ja tarkkuusmittalaitteet mahdollistavat vaativien tuotteiden valmistamisen CAM -suunnittelua hyödyntäen. Käytössämme on yli 50 työstökonetta ja kahdeksan robottisolua.

Asiakaslähtöinen investoiminen uusimpaan teknologiaan sekä koulutukseen ovat yhtiömme jatkuvan toiminnan kehittämisen perustana. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö sitoutuu asiakaslähtöiseen toimintaan ja kehittää prosesseja antaumuksella. Tavoitteena on syvällinen ja lisäarvoa tuottava yhteistyö.

Tutustu menetelmiin Tutustu konekantaan

Asiakaslähtöisyys ja luotettavuus ovat ydinarvojamme

Kansainväliset asiakkaamme arvostavat erityisesti toimitusvarmuuttamme sekä laaduntuottokykyämme. Ne ovat tärkeä osa asiakaslähtöistä kokonaispalveluamme.

Vuosikymmenten aikana ympärillemme on muodostunut myös vahva verkosto eri alojen huippuosaajia ja yhteistyökumppaneita. Asiakas saa kauttamme käyttöönsä koko verkostomme osaamisen ja vaivattoman kokonaispalvelun. Osakokonaisuuksia varten hoidamme ostokomponenttien hankintaprosessin, lämpö- ja pintakäsittelyhankinnat sekä tuotteiden kokoonpanon.

Asiantuntemuksellamme osallistumme asiakkaidemme tuotekehitystyöhön - täydellä luottamuksella. Meille on kunnia-asia vaikuttaa omalta osaltamme asiakkaidemme menestymiseen.

Lue lisää yrityksestämme Jätä yhteydenottopyyntö

Ajankohtaista

Investoimme Mazak Variaxis i600 -työstökeskukseen

Koneen saapuminen ajoittuu toukokuulle 2017. Tavoitteena on, että uusi kone olisi tuotantokäytössä kesäkuun aikana. Tuleva uusi kone täydentää monipuolista kone...

Lue lisää

Investoimme Mazak Integrex i200 U1000 -monitoimisorviin

Koneen saapuminen ajoittuu heinäkuulle 2017. Tavoitteena on, että uusi kone olisi tuotantokäytössä vuosilomakauden jälkeen elokuun aikana. Mazak Integrex i200 U1000 -m...

Lue lisää

Investoimme Mitutoyon mittauskoneeseen

Olemme investoineet Mitutoyon CNC-ohjattuun koordinaattimittauskoneeseen Crysta Apex S 574. Kaikki koneen akselit on ilmalaakeroitu. Koneessa on lämpötilan kompensointi kaikilla liikeakselei...

Lue lisää