Töihin Okun huipputiimiin!

Okun Koneistuspalvelu valmistaa hienomekaanisia tuotteita ja osakokonaisuuksia maailmanluokan kärkiyrityksille. Investoimme jatkuvasti moderniin konekantaan ja alan uusimpaan teknologiaan.

Kahdessa tuotantolaitoksessamme työskentelee CNC-koneistajia, hiojia, kipinätyöstäjiä, kokoonpanijoita, menetelmäsuunnittelijoita, varastotyöntekijöitä, kaupallisen alan ammattilaisia, insinöörejä ja koneteknikoita.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme!

Oku on erikoiskoneistamo, jossa hyödynnetään modernia ja automatisoitua teknologiaa. Työympäristö on siisti ja työilmapiiri mutkaton. Huipputiimissämme on kokeneita konkareita ja myös nuorta tarmokkuutta. Osaavassa tiimissä sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena.

Kun työskentely Okun huipputiimissä kiinnostaa, älä epäröi ottaa yhteyttä toimitusjohtaja Päivi Kettuseen, puhelin +358 50 563 0669, sähköposti paivi.kettunen@oku.fi.

Nuorissa on tulevaisuus

Okun Koneistuspalvelu tekee aktiivista oppilaitosyhteistyötä. Vuosittain esimerkiksi jokainen outokumpulainen ysiluokkalainen käy tutustumassa toimintaamme.

Olemme myös Riveria-ammattikoulun kumppani. Haluamme osaltamme viedä ammatillista koulutusta eteenpäin tarjoamalla muun muassa oppisopimuksia, työharjoittelupaikkoja sekä kesätyötä.