Ajankohtaista

21.09.2017

Investoimme kaksi uutta Mazak -merkkistä työstökonetta

Toinen koneista on CNC – sorvi Mazak Quickturn 100 MY ja toinen pystykarainen CNC – työstökeskus Mazak VCN 530C. Tulevat koneet täydentävät monipuolista konekantaamme luoden lisäkapasiteettia tuotantoomme. Molemmissa koneissa on erittäin nopea kosketusnäytöllinen Mazatrol SmoothG ohjaus. Näiden uusien koneiden saapuminen ja käyttöönotto ajoittuu maaliskuulle 2018. Molemmat koneet ovat Wihuri Oy:n maahantuomia.

Olemme tehneet tänä vuonna merkittäviä investointeja, joista Mazak Variaxis i600 ja Mazak Integrex i200 U1000 otettiin käyttöön elokuun aikana. Molemmat koneet edustavat monipuolisia 5 – akselisia työstökoneita. Koneet ovat erittäin monipuolisesti lisävarusteltuja ja lisäävät kapasiteettiamme erittäin vaativien tuotteiden valmistuksessa. Tämän vuoden investointeihin lukeutuu myös Mitutoyon CNC-ohjattu koordinaattimittauskone Crysta Apex S 574.

MAZAK PYSTYKARAINEN KONEISTUSKESKUS VCN 530C               

Mazak VCN 530C -koneistuskeskuksessa on Kitagawan pyöröpöytä, jonka avulla kappaleet voidaan koneistaa monelta kantilta yhdellä kiinnityksellä. Kone on varustettu Cromar – korkeapainepumpulla (70 bar) ja Renishaw OMP 60 työkappaleen mittausanturilla.  Koneen pöydän koko on 1300 x 550 mm.                         

MAZAK QUICKTURN 100 MY

Mazak Quickturn 100 MY -sorvissa on pyörivät työkalut, Y – akseli, ohjelmoitava NC – kärkipylkkä ja normaalia tehokkaampi jäähdytysjärjestelmä. Vaativien työstökappaleiden työstämiseen suunnitellussa koneessa on sorvauksen lisäksi jyrsintäominaisuus. Suurin pyörintähalkaisija johteiden päällä on 550 mm ja maksimi tangon halkaisija 51 mm.

Sorvi soveltuu hyvin sekä yksittäisten kappaleiden valmistukseen että sarjatuotantoon. Kone on varustettu tankosyöttölaitteella, automaattisella kappaleenpoimijalla ja kuljettimella kappaleenpoimijalle.

« Takaisin