Ajankohtaista

13.09.2017

Haemme CNC -koneistajia

Okun Koneistuspalvelu Oy on erikoistunut hienomekaniikkaan ja tarkkuustyöstöön. Meillä on kaksi tehdasta, jotka molemmat sijaitsevat Outokummussa. Haemme CNC – koneistajia Sätöksentien yksikköömme.

Kansainväliset asiakkaamme arvostavat erityisesti toimitusvarmuuttamme, laaduntuottokykyämme ja jatkuvaa toimintojen kehitystyötämme. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen alamme tietämykseen, taitoon hyödyntää teknologiaa ja eri menetelmiä sekä pitkään kokemukseen. Okun Koneistuspalvelu Oy:n valmistamia tarkkuusosia käytetään esimerkiksi lentokoneissa, aseissa, medical -laitteissa, tarkkuustyökaluissa, kuidunvalmistuskoneissa ja avaruusteknologiassa.

Konekantamme edustaa uusinta huipputeknologiaa. Meillä on yli 50 työstökonetta ja 8 robottisolua. Olemme toteuttaneet tänäkin vuonna mittavia investointeja ja näin ollen tarvitsemme joukkoomme uusia tuotannon ammattilaisia.

Haemme ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöömme vahvan ammattitaidon ja hyvän motivaation omaavia CNC – KONEISTAJIA. Odotamme hakijalta hyvää ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta ja huolellisuutta. Aikaisempi kokemus Mazak- tai Mori Seiki – merkkisien koneiden käytöstä sekä ohjelmointitaidosta luetaan merkittäväksi eduksi. Koneissamme on Mazatrol-, Mapps- ja Fanuc- ohjauksia.

Otamme mielellämme vastaan myös hakemukset, joissa perustutkinnon omaava henkilö hakee CNC – koneistajan oppisopimuspaikkaa. Edellytämme oppisopimusmenettelyssä henkilöltä oma-aloitteellisuutta, hyvää oppimiskykyä ja motivaatiota alalle sekä reipasta asennetta. Outokummussa on hyvät puitteet laadukkaaseen oppisopimusmenettelyyn.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen paivi.kettunen(at)oku.fi. Lisätietoa voit tiedustella sähköpostitse tai soittamalla 050 5630 669. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

« Takaisin