Okun Koneistuspalvelu Oy on erikoistunut hienomekaanisten ja tarkkuusosien valmistamiseen.

Perheyhtiön tuotantoyksiköt sijaitsevat itäisessä Suomessa, Outokummussa. Vuodesta 1978 toiminut ja perheyrityksenä vientiä tekeväksi yhtiöksi kasvanut Okun Koneistuspalvelu Oy on luotettava sopimusvalmistaja ja strateginen kumppani. Meistä käytetään lyhyenä ilmaisuna OKU -nimitystä. Yhtiöllemme on myönnetty OKU – tavaramerkki.


Okun yritysesite

Lataa esite

Hienomekaniikan erikoisosaaja

Okun Koneistuspalvelun valmistamia tuotteita käytetään vaativissa kohteissa esim. medical-, lentokone- ja aseteollisuudessa.

Asiakkaamme arvostavat toimitusvarmuuttamme, laaduntuottokykyämme ja jatkuvaa toimintojen kehitystyötämme. Haluamme olla asiakkaillemme strategisesti tärkeä yhteistyökumppani, jonka kanssa yhdessä räätälöidään yhteistyöhön parhaiten soveltuva palvelumalli. Joustavuus, erikoismenettelyt ja erilaiset ratkaisumallit tuovat kilpailukykyyn uusia ulottuvuuksia.

Meillä on sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001:2015. Lisäksi toimintaamme ohjaa asiakkaidemme toimialakohtaiset vaatimukset ja standardit.


Ota yhteyttä,

kun tarvitset maailmanluokan kumppania tarkkuusmekaniikkaan. Meihin voit luottaa. Paras todistus kansainvälisestä menestyksestämme ovat pitkäaikaiset kumppanuutemme maailmanluokan yritysten kanssa.

YhteydenottopyyntöAnna palautetta


    Lowest credit risk