Suunnittelupalvelut

Teemme asiakkaidemme kanssa syvällistä yhteistyötä tuotekehitykseen liittyen. Konsultoimme tuotteen valmistettavuutta ja esitämme mahdollisia kehityskohteita. Tavoitteena on saada yhteistyössä asiakkaan kanssa mahdollisimman hyvä ja kilpailukykyinen tuote tai tuotekokonaisuus.

Tärkeä yhteistyökumppanimme mekaniikkasuunnitellussa on Insinööritoimisto Peura Oy, joka on erikoistunut tarkkuusmekaniikan suunnitteluun. Toteutamme yhdessä erityistä osaamista edellyttäviä suunnitteluprojekteja ja niihin liittyvää protovalmistusta.

Tarkkuusmekaniikkatuotteisiin sisältyy usein liikkuvia osia, elektroniikkaa ja optiikkaa. Etsimme yhteistyössä toimivia ratkaisuja ja tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa kokonaispalvelua suunnittelusta valmistukseen.

Tuotteiden toimivuus testataan tuotekehitysprosessiin kuuluvan simuloinnin ja protovalmistuksen avulla. Niiden perusteella muokkaamme ratkaisuja saadaksemme optimaalisen lopputuloksen asiakkaalle.

Lisäksi voimme tarjota erikoispalveluina laitteiden ympäristösietoisuuden kehittämistä ja valmistusdokumenttien ylläpitoa.