Taito ja tarkkuus kautta linjan – se on lähtökohtamme!

Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen alamme tietämykseen, taitoon hyödyntää teknologiaa ja eri menetelmiä sekä pitkään kokemukseen. Vahvuuksiamme ovat monipuoliset valmistusmenetelmät, tuloksellisuus ja asiakaskeskeinen toimintatapamme. Hyvät verkostot sekä kyky verkostoitua ovat myös osa vahvuuksiamme.


Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tuote ja tuotekokonaisuuksien kehitysvaiheessa autamme mielellämme esim. materiaalivalinnoissa, kustannustehokkaiden valmistusmenetelmien valinnassa ja teknisissä ratkaisuissa. Kauttamme saat myös laadukkaat mekaniikkasuunnittelupalvelut. Onnistuneen tuotekehityksen edellytys on, että valmistettavuus sekä kustannustehokkuus on otettu huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tuotekehitysprosessissa. Yhteistyöllä yhdistämme osaamistamme ja saavutamme parhaan mahdollinen lopputuloksen.

Sitoudumme valmistamaan tavoitteiden mukaista tuotelaatua ja toimimaan tehokkaasti. Toimintamme perustuu luottamukseen; molempia osapuolia hyödyntävään pitkäaikaiseen kumppanuuteen.  


Ota yhteyttä,

kun etsit sopimustoimittajaa, joka on luotettava hienomekaanisten ja tarkkuusosien valmistaja sekä strateginen kumppani. Sitoudumme korkeatasoisten palvelujen tuottamiseen kiinnittäen huomiota siihen, että kaikki vaatimukset täyttyvät ja toimitustäsmällisyys on kiitettävää tasoa.

YhteydenottopyyntöAnna palautetta